Forum-Kommentarer-Dagboköcker

Här önskar vi få massa kommentarer, åsikter, tips o Trix från alla våra besökare. Helt anonymt om man önskar förståss :-)

 

2017-05-30


"Tycker inte det är ok att män går omkring och filmar med mobilen på dansgolvet, lagligt???

Det Robert filmar helt ok, hos han är det frivilligt att komma med."

2017-06-13


"Hej! Hade gärna gått på buggkursen med ett annat upplägg. Varför inte 45 min. buggkurs, en kvarts paus o sen 45 min. gammaldanskurs? Kvällen blir alldeles för lång annars, speciellt om man har lång väg att köra också. Annars mycket trevligt!

Ha det bra!

Bengt "


Hej och tack för Ditt mejl och inlägg. Upplägget på Buggkursen är som det är för att Orkestrarna ska hinna packa upp och ställa ljud. Annars hade vi varit tvugna att be orkestrarna komma ännu tidigare en fredag, vilket vi inte så som en möjlighet och även för dom skulle kvällen bli för lång.

Men vi har ju fixat ett litet "Café" som man kan ta sig en macka o kaffe, kanske en dricka o korv mellan kurserna! :-) Vi hoppas få se Dig på fortsättningskursen ngn gång. Den börjar på Torsdag(!) 22 juni! Välkommen!

Svar/Kommentar från Hambologen:


Hej, Tack för Din synpunkt och vi kommer att åtgärda/ denna! Viktigt för oss är att INTE lägga ut bilder/fimer på något eller någon som inte samtycker och helt enkelt inte vill vara med! (Vi har fått några som meddelat att dom inte önskar vara med och detta respekteras ovillkorligen, och ska vara "bortplockade" innan visning!)

Vår önskan med att lägga ut bilder är att välja bilder som mer "speglar" dansen, den goa stämningen och glädjen på Hambologen!